Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Samarbeta med en Google Certified Publishing Partner

Googles program Certified Publishing Partner är en ackreditering för konsultbyråer och tjänstleverantörer som arbetar med att hjälpa utgivare att bli framgångsrika med Google AdSense och Google Ad Manager. Dessa partner har expertkunskaper om våra utgivarlösningar. De strävar efter att upprätthålla ett sunt ekosystem för annonsering och visar Certified Publisher Partner-märket på sin webbplats.