Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Samarbejd med en Google Certified Publishing Partner

Googles Certified Publishing Partner-program er en akkreditering for konsulenter og tjenesteudbydere, der har opbygget deres egne virksomheder for at hjælpe udgivere med at få succes med Google AdSense og Google Ad Manager. Disse partnere har ekspertviden om vores løsninger til udgivere. De arbejder aktivt på at opretholde et stabilt annonceøkosystem og har et Certified Publishing Partner-badge på deres website.