Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

AdSense-intäkter

Hur mycket kommer du att tjäna med AdSense?

Det är svårt att säga exakt hur mycket du kommer att tjäna med AdSense innan du har provat själv.

Dina AdSense-intäkter är beroende av många olika faktorer, bland annat hur mycket trafik du får, vilken typ av innehåll du tillhandahåller, var användarna finns och hur du lägger upp annonserna.

Få en uppskattning

Om du vill ha en uppskattning kan du testa intäktskalkylatorn på webbplatsen för AdSense. Den beräknar potentiell årlig intäkt baserat på din webbplatsens innehållskategori (till exempel kultur och nöje eller finans) och den region där du får flest besökare. Tänk på att detta värde bara är en uppskattning.

Registrera dig för AdSense

Det bästa sättet att ta reda på hur mycket du tjänar är att registrera dig och börja visa annonser på din webbplats. AdSense är kostar inget och det är enkelt att komma igång.

När ditt konto är aktivt kan du logga in när du vill och se vad du tjänar. Uppgifterna ger dig en uppfattning om hur väl programmet fungerar för dig och hur mycket du kan förvänta dig att tjäna över tid.

Tips! Tappa inte modet om du inte får önskat resultat direkt! Även faktorer som säsong och valutakurser kan påverka dina intäkter.

Är du redo att komma igång?

Registrera dig för AdSense