Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

AdSense-inkomsten

Hoeveel kunt u verdienen met AdSense?

Totdat u het zelf probeert, is het moeilijk te zeggen hoeveel u precies kunt verdienen met AdSense.

AdSense-inkomsten zijn afhankelijk van veel factoren, zoals hoeveel verkeer u krijgt, welk type content u aanbiedt, waar uw gebruikers zich bevinden, hoe u uw advertenties instelt, enzovoort.

Een schatting krijgen

De opbrengstcalculator op de AdSense-site kan u een schatting geven. Deze berekent uw potentiële jaaropbrengst op basis van de contentcategorie van uw site (kunst en entertainment, financiële dienstverlening, enz.) en de regio waar u de meeste bezoekers krijgt. Deze waarde is slechts een schatting.

Aanmelden voor AdSense

De beste manier om erachter te komen hoeveel u kunt verdienen, is door u aan te melden en te starten met de weergave van advertenties op uw site. AdSense is kosteloos en u kunt er meteen mee aan de slag.

Als uw account eenmaal actief is, kunt u op elk gewenst moment inloggen om uw inkomsten te bekijken. Dit geeft u een idee hoe goed het programma voor u werkt en hoeveel u in de loop van de tijd zou kunnen verdienen.

Tip: Laat u niet ontmoedigen als u niet meteen de gewenste resultaten krijgt. Ook factoren als seizoensinvloeden en wisselkoersen kunnen van invloed zijn op uw inkomsten.

Klaar om aan de slag te gaan?

Aanmelden voor AdSense