AdSense-tulot

Kuinka paljon ansaitsen AdSensen avulla?

Etukäteen on vaikea arvioida, kuinka paljon ansaitset käyttämällä AdSensea.

AdSense-tulot riippuvat monista eri tekijöistä, kuten siitä, kuinka paljon liikennettä saat, millaista sisältösi on, missä käyttäjäsi ovat ja millä tavalla määrität mainoksesi.

Arvion pyytäminen

Jos haluat saada arvion tuloistasi, kokeile AdSense-sivustolla olevaa tulolaskuria. Se laskee mahdolliset vuositulosi sivustosi sisältökategorian (esim. taide ja viihde tai rahoitus) ja sen alueen perusteella, jolta saat eniten kävijöitä. Muistathan, että kyseessä on pelkkä arvio.

AdSenseen rekisteröityminen

Paras tapa selvittää, kuinka paljon voit ansaita, on rekisteröityä ja aloittaa mainosten näyttäminen sivustollasi. AdSense on maksuton, ja sen käytön aloittaminen on helppoa.

Kun olet luonut tilin, voit koska tahansa kirjautua sille ja tarkistaa tulosi. Näin saat käsityksen siitä, miten tehokkaasti ohjelma toimii ja kuinka paljon voit odottaa ansaitsevasi ajan mittaan.

Vinkki: Ethän lannistu, jos tulokset eivät heti vastaa odotuksiasi – tuloihin vaikuttavat monet eri tekijät, kuten kausivaihtelu ja valuuttakurssit.

Oletko valmis aloittamaan?

Rekisteröidy AdSenseen