Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

AdSense-indtjening

Hvor meget kan jeg tjene med AdSense?

Det er svært at sige, præcis hvor meget du kan tjene med AdSense, indtil du selv prøver det.

Din AdSense-indtjening afhænger af mange faktorer, f.eks. hvor meget trafik du får, hvilken type indhold du angiver, hvor dine brugere befinder sig, hvordan du konfigurerer dine annoncer osv.

Få et estimat

Brug omsætningsberegneren på AdSense-websitet, hvis du gerne vil have et estimat. Med omsætningsberegneren kan du beregne din potentielle årlige omsætning baseret på indholdskategorien på dit website (kunst og underholdning, finans osv.) og den region, hvor du får flest besøgende. Husk, at denne værdi kun er et estimat.

Tilmeld dig AdSense

Den bedste måde at finde ud af, hvor meget du kan tjene, er ved at tilmelde dig og begynde at vise annoncer på dit website. AdSense kan bruges, uden at det koster dig noget, og det er nemt at komme i gang med at bruge det.

Når din konto er aktiv, kan du logge ind for at tjekke din indtjening når som helst. Disse oplysninger giver dig en idé om, hvor effektivt programmet er, og hvor meget du kan forvente at tjene med tiden.

Tip! Hold modet oppe, selv om du måske ikke får de ønskede resultater lige med det samme. Faktorer som sæsonudsving og valutakurser kan også påvirke din indtjening.

Er du klar til at gå i gang?

Tilmeld dig AdSense