Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Privacy en beveiliging

Hoe veilig zijn mijn accountgegevens?

Wij begrijpen dat het voltooien van een online transactie erg veel vertrouwen van uw kant vereist. Wij nemen dat vertrouwen zeer serieus. We rekenen het tot onze hoogste prioriteit om de veiligheid en vertrouwelijkheid te garanderen van de gegevens die u ons toevertrouwt. Google gebruikt SSL-technologie (Secure Socket Layer), de industriestandaard, voor de beveiliging van alle communicatie tussen u en ons. Op deze manier worden uw belasting-id en andere persoonlijke gegevens beschermd. Lees ook het Privacybeleid van Google.