Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Sekretess och säkerhet

Vad gör Google med min personliga information?

Först ser vi till att den bearbetas på ett säkert sätt och lagras enligt beskrivningen i Googles Sekretesspolicy. Vi använder din personliga information enbart för att kunna köra ditt konto och förmedla kontoinformation till dig. Observera att Google kan komma att delge tredje part personligt identifierbar information om dig i syfte att godkänna och aktivera ditt deltagande i AdSense-programmet enligt vad som beskrivs i Allmänna villkor.