Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Personvern og sikkerhet

Hva gjør Google med den personlige informasjonen min?

Først sørger vi for at den behandles sikkert og lagres som angitt i Googles personvernregler. Vi bruker den personlige informasjonen din bare for å håndtere kontoen din og kommunisere kontoinformasjon med deg. Vær oppmerksom på at Google kan gi personlig identifiserende informasjon om deg videre til tredjeparter for å kunne godkjenne og aktivere din deltakelse i programmet slik det er beskrevet i vilkårene.