Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Sekretess och säkerhet

Samlar Google in information om min webbplats?

Vi samlar in och lagrar den information du ger oss online via ditt Google AdSense-konto på ett säkert sätt. Vi söker dessutom igenom din webbplats med jämna mellanrum så att vi kan visa de mest relevanta innehållsannonserna på dina webbsidor.

Google kan också komma att samla in vissa typer av information från användarnas besök på din webbplats, t.ex.:

• Hur användarna samverkade med eller rörde musen över en annons på din webbplats
  • Huruvida en annons på din webbplats visades i användarnas webbläsare

Information av det här slaget kan komma att användas för att mäta annonsens effektivitet. Den kopplas däremot inte till besökarnas personligt identifierande information.