Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Privacy en beveiliging

Verzamelt Google gegevens over mijn site?

De gegevens die u ons via uw online Google AdSense-account verstrekt, worden veilig verzameld en opgeslagen. Daarnaast crawlen we uw site van tijd tot tijd om de meest relevante Google-advertenties op uw pagina's te plaatsen.

Google kan ook bepaalde soorten gegevens registreren tijdens het bezoek van een gebruiker aan uw website, bijvoorbeeld:

• Hoe de gebruiker heeft gereageerd op of de muisaanwijzer heeft bewogen over een advertentie op uw site.
  • Of de browser van de gebruiker een advertentie heeft weergegeven op uw site.

Dit soort informatie kan worden gebruikt om de effectiviteit van een advertentie te meten, maar wordt niet gekoppeld aan persoonlijk identificeerbare gegevens van uw bezoekers.