Tietosuoja ja turvallisuus

Kerääkö Google tietoja sivustostani?

Keräämme ja tallennamme Google AdSense -verkkotilin kautta toimittamasi tiedot turvallisesti. Indeksoimme myös sivustosi säännöllisesti, jotta voimme näyttää parhaiten aiheeseen liittyviä mainoksia sivustosi sivuilla.

Google voi myös kerätä tietyntyyppisiä tietoja käyttäjän käynnistä sivustossasi. Esimerkkejä:

• tapa, jolla käyttäjä on käyttänyt mainosta tai liikuttanut hiiren osoitinta mainoksen päällä sivustossasi
  • onko käyttäjän selain näyttänyt mainoksen sivustossasi.

Tällaisilla tiedoilla voidaan mitata mainoksen tehokkuutta, mutta niitä ei yhdistetä kävijät yksilöiviin tietoihin.