Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Gestió de l'inventari

Proporcionar la informació de venedor amb sellers.json

sellers.json és un estàndard de l'IAB Tech Lab que augmenta la transparència en l'ecosistema d'anuncis i ajuda a combatre el frau. Aquest estàndard funciona mitjançant un fitxer que conté informació del venedor i està disponible públicament. Els editors poden triar compartir el seu nom o el de la seva empresa (en funció del tipus de compte d'AdSense) al fitxer. Això proporciona als anunciants una manera fiable de descobrir i verificar la identitat dels editors.

Us recomanem que feu que la vostra informació sigui transparent i que permeteu que es mostri el vostre nom o el de la vostra empresa. Això ajudarà els anunciants a verificar el vostre inventari. Si no feu que la vostra informació sigui transparent, els anunciants no podran veure el vostre nom, cosa que pot afectar els ingressos.

Camps del fitxer sellers.json

El fitxer sellers.json de Google conté els camps següents:

Camp Descripció
seller_id El vostre codi d'editor de 16 dígits, p. ex., pub-1234567890123456.
is_confidential Si s'estableix com a cert, el nom (name) i el domini (domain) no es mostren al fitxer sellers.json.
seller_type

PUBLISHER (editor), INTERMEDIARY (intermediari) o BOTH (ambdós). Si sou el propietari del lloc web que monetitzeu o Google us paga directament, esteu classificat com a PUBLISHER (editor). Si no és així, esteu classificat com a INTERMEDIARY (intermediari). Si pertanyeu a totes dues categories, esteu classificat com a BOTH (ambdós).

name Nom del venedor. Aquest és el nom que es mostra a la secció "Nom i adreça" (comptes individuals) o a la secció "Nom i adreça de l'empresa" (comptes d'empresa) del perfil de pagaments.

Nota: si canvieu el vostre nom, els pagaments automàtics tindran un retard de 2 setmanes.

domain

Domini de l'empresa (p. ex., example.com). Aquest és el domini que els anunciants poden utilitzar per obtenir informació sobre la vostra empresa. Si l'únic domini de què sou propietari és el que monetitzeu amb AdSense, haureu d'incloure aquest domini al camp.

Si sou INTERMEDIARY (intermediari), aquest és el domini en què podeu trobar el fitxer sellers.json.

Obteniu més informació sobre els dominis d'empresa.

Com podeu fer que la informació del venedor sigui transparent

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Compte i després Configuració i després Informació del compte.
  3. A la secció "Visibilitat de la informació del venedor", feu el següent:
    1. Seleccioneu Transparent.
    2. (Opcional) Afegiu el domini de l'empresa i feu clic a Verifica i afegeix.

El nom, el domini (si s'hi inclou) i l'identificador d'editor es mostraran al fitxer sellers.json de Google en un termini de 24 hores.

Exemple

En aquest exemple, l'editor ha fet que la seva informació sigui transparent al fitxer sellers.json de Google. Això és el que veuen els anunciants:

"sellerId": "pub-1234567890123456",
"sellerType": "PUBLISHER",
"name": "Empresa d'exemple, SA"

Canviar l'estat de visibilitat

Tingueu en compte que, quan canvieu l'estat de visibilitat, l'identificador d'editor serà el mateix. Això vol dir que la informació del venedor (identificador d'editor, nom, etc.) d'un període de temps en què el vostre estat era "transparent" podria continuar sent visible per a tercers.

El domini de l'empresa

El domini de l'empresa és el domini de la vostra entitat corporativa, no necessàriament el domini des del qual monetitzeu l'inventari.

Pot ser que el nom del domini de l'empresa estigui amagat al fitxer sellers.json fins verifiquem que sou el propietari de l'URL. També pot ser que s'ometi si el compte està definit com a confidencial o si no teniu un lloc web.

Utilitzeu el domini arrel. Els noms de domini no poden incloure "www" ni l'esquema (és a dir, "https://", "http://" o "ftp://"). El domini ha d'utilitzar un sufix públic. Els dominis de nivell superior no han d'incloure el punt que els precedeix.

Cas d'ús Exemple
Supported Nom del domini google.com i google.co.uk
Not supported Esquema https://google.com
Not supported Prefix i subdominis www.google.com i subdomini.google.com
Not supported Barra inclinada google.com/
Not supported Sufix del domini no admès google.ltd i google.tech

Transparència de l'intermediari

Un compte amb un venedor del tipus INTERMEDIARY (intermediari) ven a AdSense inventari que no és propietat del compte o que no està pagat directament per Google.

Els intermediaris i els comptes classificats com a BOTH (ambdós) tenen l'atribut is_confidential establert en "false" de manera predeterminada i no tenen accés al control "Visibilitat de la informació del venedor".

La vostra informació al fitxer sellers.json de Google

Reviseu el fitxer sellers.json de Google a realtimebidding.google.com/sellers.json.

Si teniu un o més comptes d'AdSense, AdMob o Ad Manager, apareixereu al fitxer sellers.json de cada producte. El vostre seller_id és únic per a cada producte, però l'estat de transparència i el domini són compartits en tots els productes. No es pot ser confidencial en un producte i transparent en un altre.

Si editeu la informació d'empresa de sellers.json a AdSense, AdMob o Ad Manager, la informació s'actualitzarà en tots els productes. Per exemple, si aneu al compte d'AdSense i activeu la transparència del fitxer sellers.json, els comptes d'Ad Manager i d'AdMob s'actualitzaran automàticament per activar també la transparència.

Exemple

Empresa d'Exemple, SA té comptes a AdMob (pub-9876543210123456), AdSense (pub-1122334455667788) i Ad Manager (pub-1234567890123456).

Empresa d'Exemple, SA activa la transparència al compte d'Ad Manager (pub-1234567890123456). Els comptes d'AdMob i AdSense d'Empresa d'Exemple, SA s'actualitzaran automàticament i es definiran com a transparents.

Quan Empresa d'Exemple, SA actualitza el domini d'empresa a example.com a AdSense, els seus comptes d'Ad Manager i AdMob s'actualitzen automàticament per incloure el domini d'empresa example.com.

Cercar la vostra informació

1. Baixeu el fitxer sellers.json de Google (feu clic amb el botó dret a l'enllaç i, a continuació, feu clic a Desa l'enllaç com a).
  2. Obriu el fitxer sellers.json baixat.
  3. Utilitzeu Ctrl + F (Ordre ⌘ + F en un Mac) per trobar el vostre seller_id.
  4. Reviseu la informació.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.