Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Rapporten

Mijn AdSense-rapporten zijn niet bijgewerkt

Rapporten met het aantal vertoningen en klikken worden doorgaans elke 15 tot 30 minuten bijgewerkt. Soms treedt er een vertraging van 24 uur op in het bijwerken van de rapporten die op de website worden weergegeven. Wanneer er een vertraging optreedt, wordt het volgende bericht weergegeven: 'Sommige gegevens in dit rapport zijn helaas vertraagd. U kunt het later opnieuw proberen. Deze vertraging heeft geen effect op de advertentieweergave of betalingen.'

Houd er rekening mee dat uw rapporten geen gegevens weergeven voor perioden waarin geen paginavertoningen zijn gegenereerd. Daardoor ziet u mogelijk het bericht Geen gegevens beschikbaar in uw rapporten.