Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Rapporter

Mine AdSense-rapporter er ikke fuldt opdateret

Rapporter om visninger og klik opdateres sædvanligvis hvert 15. til hvert 30. minut. Men der kan dog af og til være en forsinkelse på 24 timer eller mere i de rapporter, du ser på websitet. Hvis der er en forsinkelse, får du vist denne meddelelse: "Nogle af dataene i denne rapport er desværre forsinkede. Prøv igen senere. Dette vil ikke påvirke annoncevisningen eller betalingerne".

Vær opmærksom på, at dine rapporter ikke indeholder tidsintervaldata, når der ikke genereres sidevisninger. Som et resultat heraf ser du muligvis meddelelsen Ingen tilgængelige data i dine rapporter.