Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Rapporter

Præsenter dine data i diagrammer

Diagrammer giver dig en grafisk visning af dine data. Du kan bruge diagrammer til at se, hvordan dine metrics har ændret sig over tid.

Diagramtyper

Data håndteres forskelligt fra diagramtype til diagramtype. Valget af diagramtype bør være baseret på dit konkrete mål med rapporten. Her får du nogle retningslinjer for, hvornår de forskellige diagramtyper bør bruges:

Diagramtype Formål
Tidslinje Tidssammenligning (datosammenligning). På en tidslinje kan du se udsving for en enkelt metric (f.eks. estimeret indtjening) for op til to forskellige datointervaller eller flere metrics for et enkelt datointerval.
Søjlediagram Sammenligning af forskellige kategorier mht. effektivitet. I et søjlediagram kan du se, hvor effektiv en kategori er i forhold til en anden.
Cirkeldiagram Sammenligning af forskellige kategorier i form af procentdele. I et cirkeldiagram kan du se percentilforholdet mellem de forskellige segmenter i forhold til den samlede mængde.

Skift mellem diagramtyper

Når du kører en rapport, vises der automatisk en standarddiagramtype for dine data. Nogle gange er der flere diagramtyper, der passer til den type data, du analyserer.

• Hvis du vil skifte til en anden diagramtype, skal du klikke på Diagrammuligheder Chart options og vælge en ny diagramtype.

Rediger data i et diagram

Metrics

Du kan ændre, hvilke metrics der skal vises i diagrammet i en rapport.

• Hvis du vil have vist en bestemt metric, skal du klikke på dens navn i området oven for diagrammet. Hvis den pågældende metric ikke længere skal vises, skal du bare klikke på dens navn igen.

Når du får vist flere metrics i et diagram, har de hver sin farve.

Bemærk! Hvis du får vist flere end to metrics i et diagram, har diagrammet ikke en lodret skala, men du kan se værdierne for de valgte metrics ved at holde markøren over datapunkterne.

Eksempel på visning af estimeret indtjening og antal sidevisninger via diagramdata i Google AdSense

Dataserier

For hver række med data i tabellen er der et styringselement (), som gør det muligt at tilføje eller fjerne den pågældende dataserie i diagrammet. Du kan bruge disse styringselementer til hurtigt at vælge, hvilke dataserier der skal vises i diagrammet. Hvis du f.eks. kun vil have vist data for de tre lande, hvor der er opnået størst effektivitet, kan du køre rapporten Lande og derefter klikke på skydeknappen ud for de første tre lande i tabellen.

• Hvis du vil tilføje en dataserie, skal du klikke på øjeikonet () ud for den relevante række i tabellen. Hvis du vil fjerne den pågældende dataserie, skal du bare klikke på øjeikonet () igen.
Bemærk! For nogle typer oversigt, f.eks. Dato, er øjeikonet ikke tilgængeligt.
Eksempel på dataserietabellen i AdSense