Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Rapporten

De valuta in uw rapporten wijzigen

U kunt uw rapporten ook in een andere valuta dan uw betalingsvaluta weergeven.

Uw betalingsvaluta vinden

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Rapporten.
  3.  Klik bovenaan de pagina op Instellingen Instellingen.
  4. Klik op Valuta.
  5. Kijk welke valuta bovenaan de lijst wordt weergegeven. Dit is de betalingsvaluta en de standaardvaluta voor uw rapporten.

De valuta in een rapport wijzigen

1. Klik bovenaan de rapportpagina op Instellingen Instellingen.
  2. Klik op Valuta.
  3. Selecteer een nieuwe valuta in het dropdownmenu.
Opmerking: Als u rapporten in een andere valuta dan de betalingsvaluta weergeeft, zijn de valutawaarden mogelijk niet geheel correct als gevolg van valutaschommelingen.