Raportit

Raporttien valuutan muuttaminen

Voit käyttää raporteissa myös muuta kuin maksuvaluuttaasi.

Maksuvaluutan tarkistaminen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Raportit.
  3.  Napauta sivun yläreunassa olevaa asetuskuvaketta Asetukset.
  4. Klikkaa Valuutta.
  5. Katso, mikä valuutta näkyy luettelossa ensimmäisenä. Se on maksuvaluuttasi ja raporttiesi oletusvaluutta.

Raportin valuutan muuttaminen

1. Avaa raportti ja klikkaa sivun yläreunassa olevaa asetuskuvaketta Asetukset.
  2. Klikkaa Valuutta.
  3. Valitse uusi valuutta avattavasta luettelosta.
Huom. Kun käytät raporteissa jotakin muuta kuin maksuvaluuttaasi, rahasummat eivät välttämättä ole täsmällisiä valuuttakurssien vaihtelujen vuoksi.