Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Rapporter

Skift valuta i dine rapporter

Du kan få vist dine rapporter i en anden valuta end den, du bruger til betaling.

Find din betalingsvaluta

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Rapporter.
  3.  Klik på Indstillinger Indstillinger øverst på siden.
  4. Klik på Valuta.
  5. Notér den første valuta, der vises på listen. Dette er din betalingsvaluta og standardvalutaen for dine rapporter.

Skift valuta i en rapport

1. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst på siden, mens rapporten vises.
  2. Klik på Valuta.
  3. Vælg en ny valuta på rullelisten.
Bemærk! Når du får vist rapporter i en anden valuta end din betalingsvaluta, er værdierne muligvis ikke helt præcise på grund af udsving i valutakurserne.