Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Canviar la moneda als informes

Podeu consultar els informes en una moneda diferent de la de pagament.

Cercar la moneda de pagament

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Informes.
  3.  A la part superior de la pàgina, feu clic a Configuració Configuració.
  4. Feu clic a Moneda.
  5. Anoteu la primera moneda que es mostra a la llista. És la moneda de pagament i la moneda predeterminada dels informes.

Canviar la moneda en un informe

1. Mentre consulteu l'informe, a la part superior de la pàgina, feu clic a Configuració Configuració.
  2. Feu clic a Moneda.
  3. Seleccioneu una moneda nova a la llista desplegable.
Nota: quan consulteu informes en una moneda diferent de la de pagament, és possible que els valors monetaris no siguin del tot exactes a causa de les fluctuacions de la taxa de canvi.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.