Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Rapporten

Tussen datums schakelen en perioden vergelijken

U kunt rapporten uitvoeren voor elke periode waarvoor gegevens bestaan. U kunt een vooraf ingestelde periode selecteren of uw eigen aangepaste periode kiezen en die als u wilt vergelijken met een andere periode.

Voorbeeld van periode en vergelijken.

Een vooraf ingestelde periode selecteren

Als u een vooraf ingestelde periode wilt gebruiken, selecteert u een van de volgende items bovenaan het rapport of in de agenda:

• Vandaag: Gegevens die beschikbaar zijn voor de huidige kalenderdatum tot het moment van de dag waarop u deze optie selecteert.
  • Gisteren: Gegevens voor de vorige kalenderdatum.
  • Afgelopen zeven dagen: Gegevens voor de afgelopen zeven dagen.
  • Afgelopen dertig dagen: Gegevens voor de afgelopen dertig dagen.
  • Deze maand: Gegevens voor de eerste dag van de huidige kalendermaand tot het moment van de dag waarop u deze optie selecteert.
  • Vorige maand: Gegevens voor de eerste tot en met de laatste dag van de vorige kalendermaand.
  • Afgelopen 3 jaar: Gegevens voor de afgelopen 3 jaar.
Opmerking: Rapportgegevens zijn beperkt tot de afgelopen drie jaar en omvatten geen gegevens van YouTube of AdMob.

Uw eigen aangepaste periode kiezen

1. Terwijl u uw rapport bekijkt, klikt u op Aangepast Pijl-omlaag om de agenda te zien.
  2. Kies in de agenda de gewenste datums:
    • Selecteer een van de vooraf ingestelde periodeopties aan de zijkant.
    • Sleep het begin- en eindpunt om de datums te markeren.
    • Geef de start- en einddatum op in de datumvelden.
  3. Klik op Toepassen.

1. Terwijl u uw rapport bekijkt, selecteert u de periode die u wilt vergelijken. Dit kan een vooraf ingestelde periode of een aangepaste periode zijn.
  2. Klik op + vergelijking toevoegen.
  3. Kies uw vergelijkingsoptie:
    • Vorige periode
    • Vorig jaar
    • Aangepast
  4. Als u de optie Aangepast selecteert, geeft u de gewenste start- en einddatum op en klikt u op Toepassen.

De gegevens voor de vergelijkingsperiode worden met een stippellijn of in een lichtere kleur getoond, afhankelijk van het diagramtype dat u gebruikt.

Opmerking: Datumvergelijking wordt niet door alle diagramtypen ondersteund. Een lijndiagram is het beste diagram dat u kunt gebruiken om perioden te vergelijken. U kunt alleen datums voor dezelfde periode vergelijken, bijvoorbeeld een maand met een maand, een jaar met een jaar, enzovoort.

Een vergelijking verwijderen

1. Klik op de pijl-omlaag Pijl-omlaag van de vergelijking die u wilt verwijderen als u uw rapport bekijkt.
  2. Klik op Vergelijking verwijderen.