Raportit

Päivämäärien vaihtaminen ja ajanjaksojen vertailu

Voit luoda raportteja miltä tahansa ajanjaksolta, jolta on dataa. Voit valita valmiin tai oman ajanjakson ja vertailla sitä toiseen ajanjaksoon.

Esimerkki ajanjaksosta ja vertailusta

Valmiin ajanjakson valitseminen

Jos haluat käyttää valmista ajanjaksoa, valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista raporttisi yläreunasta tai kalenteristasi.

• Tänään: Kuluvalta kalenteripäivältä käytettävissä oleva data valinnan ajankohtaan saakka
  • Eilen: Edellisen kalenteripäivän data
  • Viimeiset 7 päivää: Edellisen seitsemän päivän data
  • Viimeiset 30 päivää: Edellisen 30 päivän data
  • Kuluva kuukausi: Kuluvan kalenterikuukauden ensimmäisen päivän data valinnan ajankohtaan saakka
  • Edellinen kuukausi: Edellisen kalenterikuukauden data kuukauden ensimmäisestä päivästä viimeiseen päivään
  • 3 viime vuotta: Edellisen kolmen vuoden data
Huom. Raportointidata on rajoitettu kolmeen viime vuoteen, eikä se sisällä YouTube- tai AdMob-dataa.

Oman ajanjakson valitseminen

1. Voit katsoa raportista kalenteria klikkaamalla Oma Alanuoli.
  2. Valitse haluamasi päivämäärät kalenterista:
    • Valitse reunasta haluamasi esiasetettu ajanjakso.
    • Korosta päivämäärät vetämällä alkamis- ja päättymispisteitä.
    • Lisää alkamis- ja päättymispäivät päivämääräkenttiin.
  3. Klikkaa Käytä.

Kahden ajanjakson vertaaminen

1. Valitse raportista ajanjakso, jota haluat verrata. Voit valita valmiin tai oman ajanjakson.
  2. Klikkaa + lisää vertailu.
  3. Valitse vertailukohde:
    • Edellinen jakso
    • Edellinen vuosi
    • Oma
  4. Jos valitset Oma-vaihtoehdon, lisää haluamasi alkamis- ja päättymispäivät ja valitse sitten Käytä.

Vertailtavan ajanjakson data näkyy joko katkonaisena viivana tai vaaleampana riippuen käyttämästäsi kaaviotyypistä.

Huom. Kaikki kaaviotyypit eivät tue päivämäärävertailua. Yleensä viivakaavio on paras kaaviotyyppi ajanjaksojen vertailuun. Voit vertailla pelkästään saman tyyppisten ajanjaksojen päivämääriä toisiinsa (esim. kuukausi verrattuna toiseen kuukauteen tai vuosi verrattuna toiseen vuoteen).

Vertailun poistaminen

1. Avaa raportti ja klikkaa poistettavan vertailun kohdalla olevaa alanuolta Alanuoli.
  2. Klikkaa Poista vertailu.