Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Rapporter

Skift mellem datoer, og sammenlign datointervaller

Du kan køre rapporter for ethvert datointerval, der er registreret data for. Du kan enten vælge et forudindstillet datointerval eller vælge et datointerval, du selv har tilpasset, og eventuelt sammenligne dette med et andet datointerval.

Eksempel på datointerval og sammenligning

Vælg et forudindstillet datointerval

Hvis du vil bruge et forudindstillet datointerval, skal du vælge en af følgende muligheder øverst i din rapport eller i kalenderen:

• I dag: Data for dags dato frem til det valgte tidspunkt.
  • I går: Data for dagen før.
  • Seneste syv dage: Data for de seneste syv dage.
  • Seneste 30 dage: Data for de seneste 30 dage.
  • Denne måned: Data for den første dag i den aktuelle kalendermåned frem til det valgte tidspunkt.
  • Sidste måned: Data for den første til den sidste dag i den forrige kalendermåned.
  • Seneste tre år: Data for de seneste tre år.
Bemærk! Der kan kun vises rapporteringsdata for de seneste tre år, og der kan ikke vises data fra YouTube eller AdMob.

Vælg et datointerval, du selv har tilpasset

1. Klik på Tilpas Nedadvendt pil, mens du ser din rapport, for at få vist kalenderen.
  2. Vælg de datoer, du ønsker, i kalenderen:
    • Vælg en af de forudindstillede datointervaller i siden.
    • Træk start- og slutdatoerne for at fremhæve datoerne.
    • Angiv dine start- og slutdatoer i datofelterne.
  3. Klik på Anvend.

Sammenlign to datointervaller

1. Vælg det tidsrum, du vil sammenligne, mens du ser din rapport. Det kan være enten et forudindstillet eller et tilpasset datointerval.
  2. Klik på + tilføj sammenligning.
  3. Vælg den ønskede sammenligningsmulighed:
    • Forrige periode
    • Forrige år
    • Tilpasset
  4. Hvis du vælger valgmuligheden "Tilpas", skal du angive den start- og slutdato, du ønsker, og derefter klikke på Anvend.

Data for det datointerval, der bruges til sammenligning, vises enten med en stiplet linje eller i en lysere nuance, alt efter hvilken diagramtype der bruges.

Bemærk! Det er ikke alle diagramtyper, der understøtter datosammenligning. Et linjediagram er normalt det bedste valg ved sammenligning af datointervaller. Du kan kun sammenligne datoer inden for samme type interval, f.eks. to forskellige måneder, to forskellige år osv.

Fjern en sammenligning

1. Klik på pil ned Nedadvendt pil ud for den sammenligning, du vil fjerne.
  2. Klik på Fjern sammenligning.