Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Canviar dates i comparar intervals de dates

Podeu generar informes per a qualsevol interval de dates per al qual hi hagi dades. Podeu seleccionar un interval de dates predefinit o triar el vostre interval de dates personalitzat i, opcionalment, comparar-lo amb un altre.

Exemple d'interval de dates i comparació.

Seleccionar un interval de dates predefinit

Per utilitzar un interval de dates predefinit, seleccioneu una de les opcions següents a la part superior de l'informe o al calendari:

• Avui: les dades disponibles per al dia actual del calendari fins a l'hora que seleccioneu.
  • Ahir: les dades del dia anterior del calendari.
  • 7 darrers dies: les dades dels 7 dies anteriors.
  • 30 darrers dies: les dades dels 30 dies anteriors.
  • Aquest mes: les dades del primer dia del mes natural actual fins a l'hora que seleccioneu.
  • Darrer mes: les dades del mes anterior del calendari, des del primer dia a l'últim.
  • 3 darrers anys: les dades dels 3 anys anteriors.
Nota: les dades dels informes es limiten als 3 darrers anys i no inclouen dades de YouTube ni d'AdMob.

Triar un interval de dates personalitzat

1. Mentre consulteu l'informe, feu clic a Personalitzat Fletxa avall per veure el calendari.
  2. Al calendari, trieu les dates que vulgueu:
    • Seleccioneu una de les opcions d'intervals de dates predefinits que hi ha al costat.
    • Arrossegueu els punts d'inici i de finalització per marcar les dates.
    • Introduïu les dates d'inici i de finalització als camps de dates.
  3. Feu clic a Aplica.

Comparar dos intervals de dates

1. Mentre consulteu l'informe, seleccioneu el període de temps que vulgueu comparar.. Pot ser un interval de dates predefinit o personalitzat.
  2. Feu clic a + afegeix una comparació.
  3. Trieu la vostra opció de comparació:
    • Període anterior
    • Any anterior
    • Personalitzat
  4. Si seleccioneu l'opció "Personalitzat", introduïu les dates d'inici i de finalització que vulgueu i, tot seguit, feu clic a Aplica.

Les dades de l'interval de dates de comparació es mostren amb una línia discontínua o un to més clar segons el tipus de gràfic que utilitzeu.

Nota: no tots els tipus de gràfic admeten la comparació de dates. Normalment, un gràfic de línies és el gràfic més adequat per comparar intervals de dates. Només podeu comparar dates del mateix interval de temps, per exemple, d'un mes amb un altre, d'un any amb un altre, etc.

Treure una comparació

1. Mentre consulteu l'informe, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall de la comparació que vulgueu treure.
  2. Feu clic a Treu la comparació.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.