Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Rapporten

Eerder aangebrachte wijzigingen in uw account bekijken

U kunt wijzigingen die in het verleden in uw account zijn aangebracht, als opmerkingen weergeven in uw rapporten. Opmerkingen worden weergegeven als iconen onder het diagramgedeelte en markeren handelingen die u heeft uitgevoerd die mogelijk uw inkomsten hebben beïnvloed. Als u bijvoorbeeld afgelopen dinsdag een advertentiecategorie op uw pagina's heeft geblokkeerd en de volgende dag een nieuw advertentieblok heeft gemaakt, worden deze twee wijzigingen als opmerkingen weergegeven.

Opmerkingen in een diagram weergeven

1. Klik terwijl u het rapport bekijkt op Opmerkingen onder het diagramgebied.

Uw opmerkingen worden onderaan het diagram weergegeven als . Het aantal is het aantal geregistreerde opmerkingen in de opgegeven periode.

2. Klik op een opmerking om naar de datum en beschrijving van de historische wijziging te gaan.

Een opmerking aan een diagram toevoegen

U kunt ook zelf opmerkingen aan diagrammen toevoegen. Misschien wilt u een opmerking toevoegen bij de datum waarop uw nieuwe siteontwerp live is gegaan of waarop een ingrijpende gebeurtenis heeft plaatsgevonden (zoals een natuurramp of een politieke gebeurtenis). Als u gebeurtenissen bijhoudt die van invloed zijn op de accountprestaties, krijgt u meer inzicht in schommelingen in de statistieken op specifieke datums.

1. Klik terwijl u het rapport bekijkt op Opmerkingen onder het diagramgebied.
  2. Klik op Opmerking toevoegen Toevoegen. Het venster voor opmerkingen wordt geopend.
  3. Selecteer een datum in de kalender.
  4. Geef in het veld Opmerking een beschrijving op (maximaal 1000 tekens).
  5. Klik op Opslaan.

De nieuwe opmerking wordt onder het diagram weergegeven.