Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Rapporter

Se historiske ændringer på din konto

Du kan få historiske ændringer, der er foretaget på din konto, vist som bemærkninger i dine rapporter. Bemærkningerne vises som ikoner under diagramområdet for at fremhæve de handlinger, du har foretaget, som kan have indvirket på din indtjening. Hvis du f.eks. har blokeret visning af en bestemt annoncekategori på dine sider sidste tirsdag og derefter oprettet en ny annonceenhed dagen efter, bliver disse to ændringer vist som bemærkninger.

Få bemærkninger vist i et diagram

1. Klik på Bemærkninger  under diagramområdet, mens rapporten vises.

Dine bemærkninger vises nederst i diagrammet som . Tallet er antallet af bemærkninger, der er registreret inden for det angivne tidsrum.

2. Klik på en bemærkning for at gå til datoen og beskrivelsen af den historiske ændring.

Føj en bemærkning til et diagram

Du kan selv føje bemærkninger til diagrammer. Det kan f.eks. være, at du vil registrere den dato, hvor du har ændret dit websites design, eller den dato, hvor en vigtig begivenhed har fundet sted (eksempelvis en naturkatastrofe eller en konkret politisk begivenhed). Hvis du sørger for at registrere begivenheder, der har betydning for kontoeffektiviteten, får du lettere ved at forstå eventuelle udsving i dine metrics på bestemte datoer.

1. Klik på Bemærkninger under diagramområdet, mens rapporten vises.
  2. Klik på Tilføj bemærkning Tilføj. Vinduet med bemærkninger åbnes.
  3. Vælg den relevante dato i kalenderen.
  4. Angiv en beskrivelse (tegnbegrænsningen er 1.000 tegn) i feltet "Bemærkning".
  5. Klik på Gem.

Din nye bemærkning vises under diagrammet.