Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Consultar l'historial de canvis d'un compte

Podeu veure l'historial de canvis que s'han fet en el vostre compte en forma de notes als informes. Les notes es mostren com a icones a sota de l'àrea del gràfic i marquen les accions que heu dut a terme que podrien haver influït en els vostres guanys. Per exemple, si vau bloquejar una categoria d'anuncis a les vostres pàgines el dimarts passat i després vau crear un bloc d'anuncis, veureu aquests dos canvis com a notes.

Mostrar les notes en un gràfic

1. Mentre consulteu l'informe, feu clic a Notes , a sota de l'àrea del gràfic.

Les notes es mostren a la part inferior del gràfic com a . La xifra és el nombre de notes registrades durant el període de temps especificat.

2. Feu clic en una nota per anar a la data i a la descripció del canvi de l'historial.

Afegir una nota a un gràfic

Podeu afegir les vostres pròpies notes als gràfics. Per exemple, podeu registrar la data en què heu redissenyat el vostre lloc web o en què s'ha produït un esdeveniment impactant (per exemple, un desastre natural, un esdeveniment polític, etc.). Mantenir un registre dels esdeveniments que afecten el rendiment del compte us pot ajudar a entendre les fluctuacions en les mètriques en dates concretes.

1. Mentre consulteu l'informe, feu clic a Notes , a sota de l'àrea del gràfic.
  2. Feu clic a Afegeix una nota Afegeix. S'obrirà la finestra de notes.
  3. Al calendari, seleccioneu la data.
  4. Al camp "Nota", introduïu una descripció (límit de 1.000 caràcters).
  5. Feu clic a Desa.

La nota nova es mostra a sota del gràfic.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.