Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Rapporten

Rapportgegevens filteren

Filters bepalen samen met statistieken en uitsplitsingen welke gegevens in uw rapporten worden weergegeven. Aan de hand van filters kunt u uw rapportagegegevens interpreteren, trends ontdekken en de informatie die u echt nodig heeft, in meer detail bekijken. U kunt bijvoorbeeld filters gebruiken om specifieke advertentieblokken, landen of advertentie-indelingen in een bepaalde periode te bekijken. U kunt meerdere filters op uw rapporten toepassen om uw gegevens verder te verfijnen.

Wat doen filters?

Met filters verbergt u onnodige of ongewenste gegevens in uw rapporten. Wanneer u een filter toevoegt, bepaalt u wat u in het rapport wilt zien. AdSense verbergt daarna alles wat niet aan de criteria in de filters voldoet.

Waar kan ik de filters in een rapport vinden?

Filters kunnen worden toegevoegd, verwijderd en aangepast in het filtervak boven het diagramgedeelte van uw rapport. Als u een filter toevoegt, wordt dit toegepast op het diagram en de tabel in hetzelfde rapport.

Voorbeeld van het veld Zoek naar of filter uw gegevens.

Een filter toevoegen

1. Klik op Filter Filteren als u het rapport bekijkt.
  2. Klik op een overzicht in het dropdownmenu.
  3. Selecteer de items waarop u wilt filteren.
  4. Klik op Toepassen.
Tip: U kunt ook naar een item zoeken waarvan u een filter wilt te maken door de naam van het item in het filtervak te typen.

Een filter wijzigen

1. Klik op het filter dat u wilt wijzigen als u het rapport bekijkt.
  2. Selecteer de items die u wilt toevoegen aan of verwijderen uit uw filter.
  3. Klik op Toepassen.

Een filter verwijderen

Als u één filter wilt verwijderen, klikt u op 'Verwijderen' Verwijderen naast het filter dat u wilt verwijderen. Als u alle filters uit een rapport wilt verwijderen, klikt u op 'Alle filters verwijderen' Verwijderen aan het einde van het filtervak.