Raportit

Raporttidatan suodattaminen

Suodattimilla, mittareilla ja erittelyillä määritellään, mitä dataa raporteissasi näytetään. Ne voivat auttaa sinua tulkitsemaan raportteja, havaitsemaan trendejä ja tarkastelemaan lähemmin yksityiskohtia, jotka ovat sinulle erityisen tärkeitä. Suodattimien avulla voit esimerkiksi tutkia tiettyjä mainosyksiköitä, maita tai mainosmuotoja tietyltä ajanjaksolta. Voit lisätä raportteihin useita suodattimia tarkentaaksesi dataa entisestään.

Mikä on suodattimien tehtävä?

Suodattimien avulla voit piilottaa raporteistasi tarpeettoman tai ei-toivotun datan. Valitsemalla suodattimen määrittelet, mitä dataa haluat nähdä raportissa. AdSense piilottaa kaiken datan, joka ei vastaa suodattimien ehtoja.

Mistä löydän suodattimet?

Suodattimia voi lisätä, poistaa ja muokata raportin kaavion yläpuolella olevasta suodatinruudusta. Kun lisäät suodattimen, se otetaan käyttöön saman raportin kaaviossa ja taulukossa.

Esimerkki "Hae tai suodata dataa" -kentästä

Suodattimen lisääminen

1. Avaa raportti ja klikkaa Suodata Suodata.
  2. Klikkaa avattavassa luettelossa olevaa erittelyä.
  3. Valitse kohteet, joiden mukaan haluat suodattaa raportin.
  4. Klikkaa Käytä.
Vinkki: Voit myös hakea kohdetta suodattimen luomista varten kirjoittamalla sen nimen suodatinruutuun.

Suodattimen vaihtaminen

1. Avaa raportti ja klikkaa suodatinta, jonka haluat vaihtaa.
  2. Valitse kohteet, jotka haluat lisätä suodattimeesi tai poistaa siitä.
  3. Klikkaa Käytä.

Suodattimen poistaminen

Jos haluat poistaa yhden suodattimen, klikkaa poistettavan suodattimen vierestä Poista Poista. Jos haluat poistaa kaikki suodattimet raportista, klikkaa suodatinruudun lopusta Poista kaikki suodattimet Poista.