Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Rapporter

Filtrér dine rapportdata

Filtre er, sammen med metrics og opdelinger, afgørende for, hvilke data der vises i dine rapporter. De gør det lettere for dig at forstå dine rapporteringsdata, finde frem til tendenser og få vist de relevante oplysninger. Du kan f.eks. bruge filtre til at få vist data for specifikke annonceenheder, lande eller annonceformater inden for et bestemt datointerval. Du kan føje flere filtre til dine rapporter for at justere dataene yderligere.

Hvad bruges filtre til?

Filtre bruges til at skjule unødvendige eller uønskede data i dine rapporter. Når du tilføjer et filter, definerer du, hvad der skal vises i rapporten, og AdSense skjuler alle data, der ikke matcher filterkriterierne.

Hvor er filtrene i en rapport?

Du kan tilføje, fjerne og justere filtre via filterfeltet oven for diagramområdet i din rapport. Når du tilføjer et filter, anvendes det på diagrammet og tabellen i den aktuelle rapport.

Eksempel på feltet til søgning efter eller filtrering af data

Tilføj et filter

1. Klik på Filter (Filtrer), mens rapporten vises.
  2. Klik på en opdeling på rullelisten.
  3. Vælg de elementer, du vil filtrere efter.
  4. Klik på Anvend.
Tip! Du kan også søge efter et element, du vil oprette et filter ud fra, ved at indtaste dets navn i filterfeltet.

Rediger et filter

1. Klik på det filter, du vil redigere, mens rapporten vises.
  2. Vælg de elementer, der skal føjes til eller fjernes fra filteret.
  3. Klik på Anvend.

Fjern et filter

Hvis du vil fjerne et enkelt filter, skal du klikke på Fjern (Fjern) ud for det pågældende filter. Hvis du vil fjerne alle filtre fra en rapport, skal du klikke på Fjern alle filtre (Fjern) for enden af filterfeltet.