Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Filtrar les dades d'un informe

Els filtres, juntament amb les mètriques i els desglossaments, determinen quines dades es mostren als informes. Us poden ajudar a entendre les dades dels informes, a trobar tendències i a ampliar els detalls de la informació que realment necessiteu. Per exemple, podeu utilitzar filtres per veure blocs d'anuncis, països o formats d'anunci concrets en un interval de dates específic. Podeu afegir diversos filtres als informes per definir millor les vostres dades.

Què fan els filtres?

Els filtres amaguen les dades innecessàries o no desitjades dels informes. Quan afegiu un filtre, esteu definint què voleu veure a l'informe, i AdSense amagarà qualsevol cosa que no coincideixi amb els criteris dels filtres.

On són els filtres d'un informe?

Podeu afegir-los, treure'ls i ajustar-los al quadre de filtres que hi ha a sobre de l'àrea del gràfic de l'informe. Quan afegiu un filtre, aquest s'aplica al gràfic i a la taula del mateix informe.

Exemple d'un camp de cerca o de filtre de dades.

Afegir un filtre

1. Mentre consulteu l'informe, feu clic a Filtra Filtra.
  2. Feu clic en un desglossament de la llista desplegable.
  3. Seleccioneu els elements que vulgueu filtrar.
  4. Feu clic a Aplica.
Consell: també podeu cercar un element a partir del qual vulgueu crear un filtre; per fer-ho, escriviu-ne el nom al quadre de filtre.

Canviar un filtre

1. Mentre consulteu l'informe, feu clic al filtre que vulgueu canviar.
  2. Seleccioneu els elements que vulgueu treure del filtre o afegir-hi.
  3. Feu clic a Aplica.

Treure un filtre

Per treure un sol filtre, feu clic a Treu Suprimeix, al costat del filtre que vulgueu treure. Per treure tots els filtres d'un informe, feu clic a Treu tots els filtres Suprimeix, al final del quadre del filtre.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.