Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Rapporter

Ändra tidszon för dina rapporter

Du kan ändra tidszonen i ditt konto om du vill se en rapport i en tidszon som är relevant för dig. Det kan vara till hjälp när du vill förhindra att dina veckorapporter påverkas av trafik från fredagar eller måndagar. Du kan också se dina rapporter i tidszonen för fakturering (dvs. Stillahavstid (PST).

Innan du ändrar tidszonen i ditt konto

Tänk på följande när du ändrar tidszonen:

• Ändring av tidszoner i kontot påverkar endast data från tiden efter att du gjort ändringen. Om du ändrar tidszonen från EST till PST den 3 april och sedan kör en rapport för den 1 april till den 5 april visas all data i rapporten för före den 3 april i EST. Data från och med den 3 april visas i den valda tidszonen i kontot eller PST.
  • Rapporter som omfattar dagen då du ändrade tidszon i kontot kan visa en ökning eller minskning i datan. Denna avvikelse orsakas av tidsförskjutningen och påverkar inte dina betalningar. Den här avvikelsen visas inte om du visar rapporter i tidszonen för fakturering (PST).
  • Dina befintliga sparade och schemalagda rapporter migreras automatiskt till den nya tidszonen. Hädanefter visas dina sparade eller schemalagda rapporter i den tidszon som användes då de sparades.
  • Rapporter på startsidan visas i kontots tidszon. Dina betalningar beräknas och visas i tidszonen för fakturering (PST).

Ändra tidszonen i ditt konto

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Konto.
  3. Klicka på nedåtpilen Nedåtpil bredvid Tidszon i avsnittet Kontoinformation.
  4. Välj tidszon på rullgardinsmenyn.
  5. Klicka på Spara.
    Tips! I dina rapportinställningar kan du nu växla mellan tidszonen i kontot och AdSenses tidszon för fakturering när du granskar dina rapporter, dvs PST/PDT.

Växla mellan tidszoner i en rapport

1. Öppna rapporten och klicka på Inställningar Inställningar högst upp på sidan.
  2. Klicka på Tidszon.
  3. Välj Tidszon i kontot eller Tidszon för fakturering på rullgardinsmenyn.
Obs! I vissa länder justeras den officiella tiden under sommarmånaderna. Om den tidszon du har valt i kontot använder sommartid, justeras statistiken i ditt AdSense-konto automatiskt (så som görs mellan PST och PDT för AdSenses tidszon för fakturering).

Tidszonen i ditt konto justeras tillbaka till normal tid i slutet av sommaren. Dagen då justeringen sker är antingen 23 eller 25 timmar lång och du kan se en liten ökning eller minskning av dina intäkter.