Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Canviar la zona horària dels informes

Podeu canviar la zona horària del compte per veure un informe de qualsevol zona horària que considereu rellevant. Això pot ser útil per evitar que els informes de cap de setmana quedin esbiaixats pel trànsit dels divendres o dilluns. També podeu veure els informes en la zona horària de facturació (és a dir, l'hora del Pacífic o PST).

Abans de canviar la zona horària del compte

Recordeu que quan canvieu la zona horària:

• Els canvis de la zona horària del compte només afecten les dades a partir del moment en què feu el canvi. Si canvieu la zona horària d'EST a PST el 3 d'abril i, a continuació, executeu un informe de l'1 al 5 d'abril, totes les dades de l'informe anteriors al 3 d'abril estaran en la zona horària EST. Les dades posteriors al 3 d'abril estaran en la nova zona horària seleccionada al compte, és a dir, PST.
  • És possible que els informes que incloguin el dia en què vau canviar la zona horària del compte mostrin un registre pla o un pic en les dades. Aquesta anomalia es produeix per la modificació de la zona horària i no afecta els vostres pagaments. No veureu aquesta anomalia en consultar els informes en la zona horària de facturació (PST).
  • Els informes desats i programats existents es migraran automàticament a la nova zona horària. A partir d'aquest moment, els informes desats o programats inclouran la zona horària que s'utilitzava en el moment de desar-los.
  • Els informes de la pàgina d'inici es mostren en la zona horària del compte. Els pagaments es calculen i es mostren en la zona horària de facturació (PST).

Canviar la zona horària del compte

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Compte i després Configuració i després Informació del compte.
  3. A la secció "Informació del compte", feu clic a la fletxa avall Fletxa avall que hi ha al costat de "Zona horària".
  4. Seleccioneu la zona horària a la llista desplegable.
  5. Feu clic a Desa.
    Consell: ara, quan reviseu els informes, veureu una opció de configuració dels informes que us permetrà canviar entre la zona horària del compte i la zona horària de facturació d'AdSense, és a dir, PST/PDT.

Canviar d'una zona horària a una altra en un informe

1. Mentre consulteu l'informe, a la part superior de la pàgina, feu clic a Configuració Configuració.
  2. Feu clic a Zona horària.
  3. A la llista desplegable, trieu Zona horària del compte o Zona horària de facturació.
Nota: alguns països fan ajustos anuals de l'hora oficial durant els mesos d'estiu. Si la zona horària que heu seleccionat al compte utilitza l'horari d'estiu, les estadístiques del compte d'AdSense s'ajustaran automàticament (com ho fan entre PST i PDT per a la zona horària de facturació d'AdSense).

La zona horària del compte es tornarà a ajustar a l'hora habitual al final de l'estiu. El dia que es produeixi aquest ajust durarà 23 o 25 hores, i és possible que observeu un petit pic o una petita caiguda dels guanys.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.