Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Rapporten

Een rapport exporteren of downloaden

U kunt uw rapportgegevens exporteren of downloaden voor gebruik in andere apps, zoals Excel.

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Rapporten.
  3. Zoek het rapport dat u wilt exporteren.
    Tip: Gebruik het zoekvak om rapporten in de lijst te vinden.
  4. Klik naast Opslaan op Meer.
  5. Kies een exportoptie:
    • Klik op Rapport exporteren naar Google Spreadsheets om het rapport te exporteren als Google-spreadsheet. U kunt de spreadsheet op elk gewenst moment openen in Google Drive.
    • Klik op Rapport downloaden als Excel-spreadsheet om het rapport als xlsx-bestand te downloaden.
    • Klik op Rapport downloaden als csv-bestand om het rapport in csv-indeling (door komma's gescheiden waarden) te downloaden. Csv-bestanden kunnen makkelijk in veelgebruikte spreadsheet-apps worden geïmporteerd.