Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Exportar o baixar un informe

Podeu exportar o baixar les dades d'informes per fer-les servir en altres aplicacions, com ara Excel.

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Informes.
  3. Cerqueu l'informe que voleu exportar.
    Consell: utilitzeu el quadre de cerca com a ajuda per trobar informes a la llista.
  4. Al costat de Desa, feu clic a Més.
  5. Trieu l'opció d'exportació que vulgueu:
    • Feu clic a Exporta l'informe a Fulls de càlcul de Google per exportar-lo com a full de càlcul de Google. Podeu accedir-hi en qualsevol moment obrint Google Drive.
    • Feu clic a Baixa l'informe com a full de càlcul d'Excel per baixar-lo com a fitxer XLSX.
    • Feu clic a Baixa l'informe com a fitxer CSV per baixar-lo en format CSV (valors separats per comes). Els fitxers CSV es poden importar fàcilment a les aplicacions de full de càlcul habituals.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.