Grunner til å integrere AdSense-kontoen med Analytics

Ved å integrere Analytics i AdSense-kontoen din får du tilgang til store mengder ny informasjon om annonsene dine og nettstedet ditt. Integrasjon av Analytics i AdSense gir også muligheter til å forbedre annonseresultatet og brukeropplevelsen.

• Optimaliser innholdet ved å identifisere hvilke trafikkilder, geografiske områder, sider og nettlesere som trekker de brukerne du tjener mye og de brukerne du tjener lite på, til nettstedet ditt.

• Sørg for en bedre brukeropplevelse ved å se hvilke sider brukerne bruker tid på, hvilke sider som får dem til å forlate en side, og hvor de drar når de forlater siden. Hvis du vet hvor de besøkendes oppmerksomhet er rettet, kan det hjelpe deg med å plassere annonsene der det er mest sannsynlig at brukerne ser dem.

• Øk inntektene ved å implementere endringer basert på hvordan inntekten blir påvirket av brukerens adferd, som besøksfrekvens og sidedybde.

Les mer om fordelene som tilbys gjennom Google Analytics.