Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Brug Google Analytics sammen med AdSense

Discover how to use Analytics to improve your AdSense performance

Du kan finde mange detaljerede oplysninger i Analytics, der kan hjælpe dig med at skræddersy dit indhold og dine annoncer til dit websites brugere. Vi anbefaler her et par måder, du kan læse dine Analytics-rapporter med henblik på at øge din AdSense-effektivitet:

• Henvisningskilde: Hvilke websites henviser besøgende til dit website? Når du ved, hvor de besøgende kommer fra, kan du bedre tilpasse indholdet til dem, så de bliver ved med at komme tilbage efter mere. Du kan også gøre noget for at forbedre disse kilder - f.eks. gennem søgemaskineoptimering, sociale kampagner eller ved at oprette henvisningsrelationer med de websitetyper, der sender værdifulde besøgende hen mod dit website.

• Browserbrug: Se, hvilke browsere og teknologier (f.eks. Flash, Java) dine besøgende bruger. Det er en god idé at tjekke, at dit indhold passer til din målgruppes software og ejendomme, og at undersøge eventuelle uoverensstemmelser med browsere, der ville kunne føre til tabt indtjening.

• De hyppigste afslutningssider: På hvilke sider forlader dine besøgende normalt dit website? Hvis du kan finde frem til de logiske afslutningssteder på dit website, kan du øge antallet af annoncer på dine afslutningssider og tjene penge på din udgående trafik.