Google Analyticsin käyttäminen AdSensen kanssa

Millaisia AdSense-mainoksia Analytics seuraa?

Analytics seuraa AdSense sisällölle ‑mainosyksiköiden klikkauksia, impressioita ja tuloja. Tämä koskee AdSense sisällölle ‑ohjelman kautta näytettäviä teksti- ja kuvamainoksia.

Analytics ei seuraa hakukenttiä eikä muita AdSense-tuotteita. Jos näytät AdSense-mainoksia mainospalvelimen (kuten Google Ad Manager) avulla, Analytics-raporteissasi ei ehkä näy palvelimen kautta kertyneitä impressioita ja klikkauksia.

Huom. Jos suoritat kutsun ga.js- tai urchin.js-tiedoston paikalliselle kopiolle, saatat poistaa Analyticsista AdSense-raportoinnin. Analytics-koodin paikallisen kopion kutsuminen tarkoittaa sitä, että verkkopalvelimella viitataan urchin.js- tai ga.js-seurantakoodin tallennettuun versioon sen sijaan, että sitä kutsuttaisiin Googlesta (kuten Analytics-tilin koodissa). Jos verkkosivustosi on www.example.com ja kutsut Analytics-kokoonpanosi tiedostoa www.example.com/urchin.js, käytät Analytics-seurantakoodin paikallista kopiota (Googlen isännöimän sijasta). Tämä saattaa estää Analyticsia seuraamasta AdSensen klikkauksia ja impressioita.