Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Google Analytics gebruiken met AdSense

Toegang beheren van gebruikers tot mijn Analytics en AdSense-accounts

Hebben gebruikers met toegang tot mijn Google Analytics-account toegang tot mijn AdSense-account?

Nee, dat is niet het geval. Wanneer u iemand toegang geeft tot uw Google Analytics-account, kan deze persoon zich niet aanmelden voor uw AdSense-account.

Houd er echter wel rekening mee dat de AdSense-gegevens in uw Google Analytics-profielen zichtbaar zijn voor iedereen die in uw account toegang tot die profielen heeft. Als u niet wilt dat gebruikers van uw Google Analytics-account toegang hebben tot uw AdSense-gegevens, kunt u AdSense-gegevens in- of uitschakelen voor afzonderlijke profielen.