Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

La pàgina que has sol·licitat actualment no està disponible en el teu idioma. Pots seleccionar un altre idioma a la part inferior de la pàgina o bé traduir de manera instantània qualsevol pàgina web a l'idioma que vulguis mitjançant la funció de traducció integrada de Google Chrome.

Utilitzar Google Analytics amb AdSense

Administrar acceso de usuarios a mi cuenta de AdSense y Analytics

Los usuarios que tengan acceso a mi cuenta de Analytics, ¿podrán acceder también a mi cuenta de AdSense?

No. El hecho de que un usuario tenga acceso a su cuenta de Analytics no significa que pueda acceder también a su cuenta de AdSense.

No obstante, tenga en cuenta que la información sobre los perfiles de Analytics que se incluyan en AdSense están disponibles para todos los usuarios con acceso a dichos perfiles de la cuenta de Analytics. Si le preocupa que los usuarios de la cuenta de Analytics tengan acceso a sus datos de AdSense, puede habilitar o inhabilitar dichos datos para los perfiles que desee.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.

true
Cerca al Centre d'ajuda