Google Analyticsin käyttäminen AdSensen kanssa

Tietoja AdSense-tilin liittämisestä Google Analyticsiin

Toimme AdSense-tietosi Analytics-tilillesi, jotta voit käyttää Analyticsin yksityiskohtaista liikenneanalyysiä AdSense-tulosten ymmärtämiseen ja parantamiseen.

Missä AdSense-data näkyy Analyticsissa?

Universal Analytics Google Analytics 4
Näet AdSense-tulokset Analytics-tilin erillisessä AdSense-osiossa vasemmassa selauspalkissa kohdan Sisältö alla. Voit myös käyttää AdSense-mittareita, kun luot Analyticsissa omia raportteja, jotka tarjoavat vielä enemmän tapoja katsella ja analysoida dataa. Kun olet linkittänyt GA4-mittauskokonaisuuden AdSenseen, AdSense-tulotietosi näkyvät Kaupallistaminen ja sitten Julkaisijan mainokset ‑raporteissa ja Kartoitukset-päävalikossa GA4-mittauskokonaisuudessa.

Erittelemme tulokset uusilla tavoilla, jotka näyttävät käyttäjien käynteihin perustuvat tulot ja mainosten näyttökerrat sekä AdSenseen käyttäjiä eniten ohjaavat sivustot. Näytämme myös tulot sivukohtaisesti ilman URL-kanavien määrittämistä.

Toivomme, että nämä uudet, yksityiskohtaisemmat tiedot AdSense-tuloksista auttavat sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä siitä, miten ja milloin AdSense-mainoksia näytetään ja miten voit muokata sivustosi käyttäjille sopivaksi.