Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Brug Google Analytics sammen med AdSense

Sådan er din AdSense-konto integreret med Google Analytics

Vi har integreret dine AdSense-data i din Analytics-konto, så du kan bruge den detaljerede trafikanalyse i Analytics til at få indsigt i og forbedre din AdSense-effektivitet.

Sådan finder du AdSense-data i Analytics

Universal Analytics Google Analytics 4
Du kan se din AdSense-effektivitet i en særskilt AdSense-sektion på din Analytics-konto under Indhold i navigationspanelet til venstre. Du får også adgang til AdSense-metrics, når du opretter Tilpassede rapporter i Analytics, så du kan få endnu flere måder at se og analysere dine data på. Når du harknyttet din GA4-ejendom til AdSense er dine AdSense-omsætningsdata tilgængelige i rapporterne Indtægtsgenerering og så Udgiverannoncer og Udforskninger hovedmenuen i din GA4-ejendom.

Vi vil analysere effektiviteten på en række nye måder, der viser indtjening og annoncevisninger baseret på brugerbesøg, de bedste websites til at henvise brugere til AdSense, og evnen til at se din indtjening pr. side uden at skulle oprette webadressekanaler.

Vi håber, at disse nye og mere detaljerede oplysninger om din AdSense-effektivitet vil give dig mulighed for at foretage mere begrundede beslutninger om, hvordan og hvornår dine AdSense-annoncer skal vises, og hvordan dit website generelt skal skræddersys i forhold til dine brugere.