Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Google Analytics gebruiken met AdSense

Word ik betaald op basis van inkomsten die worden getoond in AdSense of Analytics?

U wordt betaald op basis van de definitieve, gevalideerde inkomsten die op de pagina Betalingen in uw AdSense-account staan. Hoewel er ook inkomsten worden getoond in uw Analytics-account, zijn deze gebaseerd op enigszins andere gegevens dan de gegevens waarmee uw betalingen worden berekend. Deze gegevens zijn niet bedoeld als de definitieve bedragen van uw inkomsten.