Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Google Analyticsin käyttäminen AdSensen kanssa

Maksetaanko minulle AdSensessa vai Analyticsissa näkyvien tulojen mukaan?

Sinulle maksetaan AdSense-tilisi Maksut-sivulla näkyvien toteutuneiden, vahvistettujen tulojen perusteella. Analytics-tilillä näkyvät tulot perustuvat hieman eri dataan kuin siihen, jonka perusteella maksut lasketaan, eikä niitä ole tarkoitettu lopullisiksi summiksi.

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?
Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
13011917255004185955
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
157
false
false