Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Utilitzar Google Analytics amb AdSense

Els pagaments que rebo es basen en els guanys que es mostren a AdSense o a Analytics?

Els pagaments que rebreu es basen en els guanys finals i validats que podeu veure a la pàgina Pagaments del compte d'AdSense. Tot i que mostrem els guanys al compte d'Analytics, es basen en dades lleugerament diferents de les que s'han utilitzat per calcular els pagaments i no representen els imports definitius dels guanys.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.