Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Voorraadbeheer

Veelvoorkomende problemen met ads.txt oplossen

Dit artikel bevat informatie waarmee u veelvoorkomende problemen met ads.txt kunt oplossen.

Dit geldt bijvoorbeeld voor de volgende problemen:

Uw site bevat geen ads.txt-bestand

Als uw site geen ads.txt-bestand bevat, maakt u er een en implementeert u dit correct in uw AdSense-account.

Volg de instructies om een ads.txt-bestand voor uw site te maken.

Kopieer en plak deze tekst in uw ads.txt-bestand en upload het naar de root-map van uw site. Als u een bestaand ads.txt-bestand heeft, plakt u de code daarin. Het kan een paar dagen duren voordat deze wijzigingen zijn doorgevoerd.

Als u niet zeker weet waar u het ads.txt-bestand moet toevoegen, kunt u op de Help-pagina van uw site specifieke instructies vinden. U kunt ook de gids voor ads.txt doornemen voor meer informatie.

Uw uitgever-ID ontbreekt in het ads.txt-bestand

Uw uitgever-ID moet zijn opgenomen en correct zijn opgemaakt, anders kan het ads.txt-bestand niet worden geverifieerd.

Als uw uitgever-ID ontbreekt in uw ads.txt-bestand, moet u deze uit uw account kopiëren en aan uw ads.txt-bestand toevoegen.

U heeft uw ads.txt-bestand geüpload, maar AdSense meldt toch dat u er een moet maken

Het kan enkele dagen duren voordat AdSense uw ads.txt-bestand automatisch crawlt en verifieert. Het duurt minimaal enkele dagen voordat uw ads.txt-status is geüpdatet. Als uw site niet veel advertentieverzoeken indient, kan dit tot een maand duren.

Opmerking: Als uw site niet veel advertentieverzoeken indient, kan het tot een maand duren voordat uw wijzigingen worden weergegeven in AdSense. Nadat u wijzigingen heeft aangebracht, kunt u controleren of uw ads.txt-status is geüpdatet.

Probleemoplosser voor ads.txt