Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Betalingen

Wat is het verschil tussen inkomsten en betalingen?

Inkomsten zijn de opbrengsten die u genereert door uw deelname aan AdSense. Uw inkomsten doorlopen verschillende fasen in de betalingscyclus:

• Geschatte inkomsten: De inkomsten die u in de afgelopen maand heeft gegenereerd. Worden weergegeven op de pagina's Homepage en Rapporten.
  • Definitieve inkomsten: De totale inkomsten waarvan alle ongeldige activiteit is afgetrokken. Verschijnt op uw homepage en op de pagina Betalingen.
  • Inkomsten: Gelijk aan de definitieve inkomsten op de pagina Betalingen.
  • Saldo: Het totale saldo van uw account bestaande uit alle definitieve inkomsten, kosten en tegoeden.

Voor uitgebreide informatie over wanneer u een betaling ontvangt voor uw AdSense-inkomsten, kunt u meer lezen over onze betalingscyclussen.