Tervetuloa AdSense-ohjekeskukseen. Joulunpyhien ja uudenvuoden vuoksi AdSense-tuki ei ole käytettävissä 17.12.–4.1. Suosittelemme etsimään lisätietoa ohjekeskuksesta ja yhteisön keskusteluryhmistä. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestäsi.

Maksut

Mitä eroa on tulojen ja maksujen välillä?

Keräät tuloja osallistumalla AdSenseen. Tulosi käyvät läpi seuraavat vaiheet maksuaikataulun puitteissa:

• Arvioidut tulot – kuukauden aikana kertyneet tulot. Näkyvät etusivulla ja Raportit-sivulla.
  • Toteutuneet tulot – kokonaistulot, joista on vähennetty kelpaamaton toiminta. Nämä tulot näkyvät etusivulla ja Maksut-sivulla.
  • Tulot – tarkoittavat samaa kuin Maksut-sivun toteutuneet tulot.
  • Saldo – tilisi kokonaissaldo, joka sisältää kaikki toteutuneet tulot, veloitukset ja hyvitykset.

Lisätietoja AdSense-tulojen maksuajankohdista on maksuaikatauluissa.