Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

Quina és la diferència entre guanys i pagaments?

Els guanys són els ingressos que acumuleu participant a AdSense. Els vostres guanys passaran per diverses etapes durant el cicle de pagament:

• Guanys estimats: guanys acumulats al llarg del mes. Es mostren a la Pàgina d'inici i a la pàgina Informes.
  • Guanys finals: els guanys totals un cop deduïda tota l'activitat no vàlida. Es mostren a la Pàgina d'inici i a la pàgina "Pagaments".
  • Guanys: els guanys finals que es mostren a la pàgina "Pagaments".
  • Saldo: el saldo de compte total, que inclou tots els guanys finals, dèbits i crèdits.

Per obtenir més informació sobre quan rebreu un pagament pels vostres guanys d'AdSense, llegiu l'article sobre les etapes del cicle de pagament.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.