Tuetut kielet Googlen julkaisijatuotteissa

Googlen julkaisijatuotteet tukevat useita eri kieliä. Voit valita sivuston ensisijaisen kielen rekisteröitymisen yhteydessä. Jos sinut on hyväksytty julkaisijaksi, Google syöttää osuvia mainoksia sivustoillesi valitsemallasi kielellä, vaikka sivustoilla käytettäisiin useita tuettuja kieliä.

Huom. Googlen julkaisijakäytännöt eivät salli Google-mainoskoodin lisäämistä sivustoille, joiden sisältö on kirjoitettu pääosin kielellä, jota ei tueta.

Tuetut kielet

Sivuston tai sovelluksen ensisijaisena kielenä sallitaan tällä hetkellä seuraavat:

• arabia [2]
  • bengali [2, 3]
  • bulgaria [2]
  • katalaani [2, 3]
  • kiina (yksinkertaistettu)
  • kiina (perinteinen)
  • kroatia [2]
  • tšekki
  • tanska [2]
  • hollanti
  • englanti
  • viro [123]
  • filipino [2]
  • suomi [2]
  • ranska
  • saksa
  • kreikka
  • gudžarati [23]
  • heprea [2]
  • hindi [2, 3]
  • unkari
  • indonesia
  • italia
  • japani
  • kannada [23]
  • korea
  • latvia [2]
  • liettua [2]
  • malaiji [2, 3]
  • malajalam [2, 3]
  • marathi [2, 3]
  • norja [2]
  • puola
  • portugali
  • punjabi [2, 3]
  • romania [2]
  • venäjä
  • serbia [2]
  • slovakki [2]
  • sloveeni [1, 2, 3]
  • espanja (Eurooppa)
  • espanja (Latinalainen Amerikka)
  • ruotsi [2]
  • tamili [2]
  • telugu [2]
  • thai
  • turkki
  • ukraina [2]
  • urdu [2, 3]
  • vietnam
Hyvä huomata:

[1] AdSense-tuotteen käyttöliittymä ja ohjekeskus eivät ole tällä hetkellä saatavilla tällä kielellä.

[2] Ad Manager ‑tuotteen käyttöliittymä ja ohjekeskus eivät ole tällä hetkellä saatavilla tällä kielellä.

[3] AdMob-tuotteen käyttöliittymä ja ohjekeskus eivät ole tällä hetkellä saatavilla tällä kielellä.